Logo Avicola Poiana

Termeni şi condiţii Avicola Poiana

I. TERMENI SI DEFINITII

AVICOLA POIANA S.R.L.– persoana juridica cu sediul in judetul Constanta, Sat Poiana, str. Albatros nr. 78, lot 2/2, avand numar de inregistrare la Registrul Comertului J13/1817/2015, cod unic de inregistrare fiscala RO 34897637.
Vanzator – AVICOLA POIANA S.R.L..
Cumparator – persoana fizica / persoana juridica sau orice entitate juridica care efectueaza o comanda.
Utilizator – orice persoana fizica/juridica care, prin completarea formularului de comanda, si-a dat
acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din sectiunea Termeni si Conditii Generale.
Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator
prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului, prin intermediul Site-ului intentia sa de a achizitiona
Bunuri de pe Site.
Bunuri – orice produs care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a
Contractului incheiat.

II. DOCUMENTE CONTRACTUALE

II.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

II.2. Notificarea primita de catre Cumparator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail) sau telefonic.

II.3. Pentru motive justificate, Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Bunurilor din Comanda. Daca modifica cantitatea de Bunuri din Comanda va anunta Cumparatorul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii.

II.4. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.

III. POLITICA DE VANZARE ONLINE

III.1. Accesul in vederea efectuarii unei Comenzii ii este permis oricarui Client/Cumparator.Pentru motive justificate AVICOLA POIANA S.R.L. isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul Clientului/Cumparatorului in vederea efectuarii unei Comenzi, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii Clientului/Cumparatorului pe Site, actiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel AVICOLA POIANA S.R.L. In oricare dintre aceste cazuri, Clientul/Cumparatorul se poate adresa prin e-mail sau telefonic Vanzatorului, pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea masurilor susmentionate. 

III.2. Comunicarea cu Vanzatorul se poate realiza prin interactiunea directa cu acesta sau prin adresele mentionate la sectiunea „contact” din Site. 

III.3. Toate tarifele aferente Bunurilor prezentate pe site sunt exprimate in RON/KG si includ T.V.A. 

III.4 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor disponibile pe site (foto / filmari / prezentari multimedia / etc.) sunt reale. Ele sunt realizate în capacitatile de producție ale unității. 

IV. CESIONAREA SI SUBCONTRACTAREA

V.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru toate obligatiile contractuale.

V. DREPTUL DE PROPRIETATE INTELECTUALA SI INDUSTRIALA

V.1. Continutul, incluzand dar nelimitandu-se la fotografie, filme de prezentare, text si/sau continut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusiva a Vanzatorului, acestuia fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

V.2. Cumparatorului nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea in orice alt context decat cel original intentionat de AVICOLA POIANA, includerea oricarui continut in afara site-ului, indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Vanzatorului asupra continutului precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea continutului, decat cu acordul scris expres al Vanzatorului.

V.3. Este interzisa orice utilizare a continutului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul document sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista.

VI. COMANDA

VI.1. Cumparatorul poate efectua comenzi pe site, prin adaugarea produselor dorite in cosul de
cumparaturi. Un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care exista în stoc. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi, in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine inregistrarea unei comenzi.

VI.2. Prin finalizarea comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

VI.3. Prin finalizarea comenzii, Cumparatorul consimte ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului în scopul derularii relațiilor comerciale.

VI.4. Vanzatorul poate anula Comanda efectuata de catre Cumparator, fără o notificare prealabila
adresata acestuia, daca datele furnizate de catre Cumparator, pe site, sunt incomplete si/sau incorecte.

VI.5. Recepția mărfii se va face la primirea coletului de către Cumparator, în prezenta prestatorului de servicii de curierat. Recepția mărfii presupune verificarea integritatii ambalajului și a cantitatii de marfa livrata.

VI.6. Cumparatorul are dreptul sa se retraga din contract, respectiv sa returneze un produs, pe motive exclusiv de calitate/ cantitate, în maxim 1 (o) ora de la intrarea în posesia fizica a produselor.
Cumparatorul va comunica Vanzatorului intenția de retragere din contract printr-o notificare transmisa prin SMS (la telefon 0723-695812) sau email (la vanzari@avicolapoiana.ro) cu specificarea motivului.
Perioada de returnare a unui produs expiră în termen de 24 ore de la ora în care Cumparatorul intră în posesia fizica a produsului.

VI.7. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din contract, suporta doar costurile directe legate de livrarea produselor (taxa de curierat). Costul de returnare a comenzii va fi suportata de Vânzător.

VI.8. In cazul in care Cumparatorul solicita retragerea din contract, in cadrul termenului legal prevăzut la punctul VI.5, pe motive verificabile, Vanzatorul va returna suma în termen de max 5 zile de la data receptiei mărfii returnate. Suma returnata Cumparatorului va fi proportionala cu cantitatea de produse returnate.

VI.9. In cazul in care un produs comandat de catre Cumparator, nu poate fi livrat de catre Vanzator, acesta din urma va informa Cumparatorul asupra acestui fapt.

VII. CONFIDENTIALITATE

VII.1. AVICOLA POIANA S.R.L. va pastra confidentialitatea informatiilor de orice natura pe care le furnizeaza Cumparator. Dezvaluirea informatiilor furnizate se va putea face doar in conditiile mentionate in prezentul document.

VII.2. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda, fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului.

VII.3. Prin inscrierea in baza de date a Vanzatorului, Cumparatorul isi ofera consimtamantul expres, in limitele legislatiei in vigoare, de a fi contactat de catre terti, parteneri ai AVICOLA POIANA S.R.L.: furnizori de servicii de curierat, alti furnizori de servicii in vederea indeplinirii obiectului Contractului incheiat intre Cumparator si Vanzator.

 

VIII. FACTURARE – PLATA

VIII.1. Preturile produselor afisate in cadrul site-ului www.avicolapoiana.ro includ T.V.A. conform legislatiei in vigoare.

VIII.2. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru produsele livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

VIII.3. Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine produsele vandute de AVICOLA POIANA S.R.L. in fomat fizic, prin adaugarea facturii in coletul transmis Cumparatorului.

IX. LIVRAREA BUNURILOR

IX.1. Vanzatorul se obliga sa livreze produsele in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

IX.2. Vanzatorul va asigura ambalarea corespunzatoare a produselor si va asigura transmiterea documentelor insotitoare.

IX.3. Vanzatorul va efectua livrarea produselor numai în Constanta. Livrarea în Constanta va fi gratuita pentru comenzi de minim 150 lei. Pentru comenzi cu valoare mai mica de 150 lei, valoarea transportului va fi 10 lei de comanda. In celelalte judete costul transportului va fi cel facturat de firma de curierat.

X. TERMENE DE VALABILITATE

X.1. Toate produsele comercializate de catre AVICOLA POIANA S.R.L. beneficiaza de termene de valabilitate conforme legislatiei in vigoare, inscriptionate pe ambalajul individual al produsului.

X.2. Bunurile provin din unitatea tip abator cu marca de identificare RO-258-CE și din unitatea tip carmangerie VA.CT.13.385.

XI. TRANSFERUL PROPRIETATII BUNURILOR

XI.1. Proprietatea asupra produselor va fi transferata la livrare, dupa efectuarea platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului).

XII. RASPUNDERE

XII.1. Prin plasarea comenzilor, Cumparatorul accepta in mod expres si fara echivoc Termenii si conditiile site-ului in ultima versiune actualizata, existenta la data plasarii comenzii.

XII.2. Termenii si Conditiile Site-ului pot fi modificati oricand de catre AVICOLA POIANA S.R.L., acestia fiind opozabili Cumparatorilor de la data afisarii in site. Acceptarea Termenilor si Conditiilor site-ului se confirma prin bifarea checkboxului corespunzator din Site si/sau prin trimiterea Comenzii.

XIII. INSCRIEREA DE REVIEW-URI, COMENTARII

XIII.1. Inscrierea de Review-uri, Comentarii se poate face, de catre Cumparatori, in sectiunea „Review-uri”.

XIII.2. In momentul inregistrarii unui anumit Review/Comentariu pe Site, Cumparatorii acorda Vanzatorului o licenta neexclusiva, perpetuua, irevocabila, nelimitata teritorial si dau dreptul Vanzatorului de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, distribui si de a afisa acest continut.

Fiecare Cumparator, in momentul inscrierii de Review/Comentariu in sectiunile mentionate, se angajeaza sa respecte urmatoarele reguli:

– sa utilizeze un limbaj corespunzator, neofensator, fara termeni care pot jigni sau afecta oricare alt Utilizator/Client/Cumparator;

– sa se asigure ca informatiile introduse de ei sunt realiste, corecte, neinselatoare si in conformitate cu legile aplicabile, respectand astfel inclusiv drepturile altor parti, drepturile de autor, de marca comerciala, de licenta sau alte drepturi de proprietate, publicitate sau intimitate;

– sa nu furnizeze sau sa solicite, in niciun mod si in nicio masura, date personale (detaliile de contact, informatii despre adresa de livrare sau de domiciliu, numere de telefon, adrese de email, nume si/sau prenume, etc.) sau orice alta informatie care poate determina dezvaluirea acestor date personale;

– sa nu incerce fraudarea serviciilor puse la dispozitie de catre Vanzator sau sa inscrie Review-uri/Comentarii care sa contina materiale de natura publicitara;

XIII.3. In cazul in care Vanzatorul constata incalcarea Termenelor si Conditiilor in mod repetat, acesta isi rezerva dreptul de a suspenda posibilitatea Utilizatorului/Clientului/Cumparatorului de a inscrie Review-uri/Comentarii in sectiunea „Review-uri”.

XIV. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

XIV.1. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, AVICOLA POIANA S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Cumparatorul.

XIV.2. Scopul colectarii datelor este:

– informarea Clientilor/Cumparatorilor privind validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la produsele achizitionate,

– trimiterea de Oferte si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS)

– de cercetare de piata, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul Cumparatorului.

XIV.3. Prin completarea datelor in formularul de Comanda, Cumparatorul declara si accepta neconditionat ca datele sale personale sa fie incluse in baza de date a Vanzatorului, si isi da acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in scopul prevazut mai sus la punctul XIV.2.

XIV.4. De asemenea, AVICOLA POIANA S.R.L. poate furniza datele cu caracter personal ale Cumparatorului altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate la punctul 14.3., prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizorilor de servicii de curierat, furnizorilor de servicii de marketing.

 

XV. FORTA MAJORA

XV.1. Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

XV.2. Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului, fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

XVI. LEGEA APLICABILA – JURISDICTIA

XVI.1. Prezentul Contract este supus legii romane. Eventualele litigii aparute intre AVICOLA POIANA S.R.L. si Cumparator se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente din Judetul Constanta.
0
    0
    Coşul tău
    arrow_upward